Zgjidhni një mollë dhe do ju tregojmë çdo ju ndodhë shumë shpejt!

1364

Ky është një test plot fantazi, I krijuar nga 10 mollë për të gjithë ata që mendojnë se në jetë nuk ka shumë mundësi dhe çdo gjë është bërë sipas një plani.

Është e domosdoshme të besosh! Mrekullitë do të bëhen mjafton të besosh në to!

Gabimi kryesor I njerëzve është se nuk besojnë në më të mirën. Është më e thjeshtë për ne që të mendojmë për keq. Ky test do të ndihmojë të kuptosh më mirë botën dhe të ndjekësh këshillat. Mendohu për zgjedhjen dhe vendos për mollën që të pëlqeu më shumë!

Molla nr.1

Vlerëso veten dhe mundësitë. Je plot besim në vetvete. Dëshira që ke në mend do të realizohet me patjetër sepse dhe ti do bësh çmos që ta realizosh.

Molla nr.2

Ke një synim në jetë dhe e kupton që jo çdo gjë është fat. Nuk ke nevojë për shpresë mbi rrethanat, sepse për të realizuar çdo gjë duhet të kesh iniciativë dhe të ecësh përpara me ëndrrat e tua edhe pse duken të pamundura.

Molla nr. 3

Je një person të cilit nuk ia hedh dot. Je duke ecur pa pikesynim dhe nuk ke dëshirë të ndryshosh asgjë edhe pse je I aftë ta bësh. Qartëso objektivat e tu, beso në mundësitë e mira që të vijnë dhe në forcën tënde, dh eke për të arritur gjithçka.

Molla nr.4

Je shumë I zënë dhe merr inat më shumë me veten tënde sesa me të tjerët. Nëse od të thuash diçka, nuk ke problem ta shprehësh. Mo ski frikë, vazhdo përpara.

Molla nr.5

Impulsiviteti yt shpesh herë të pendon të bësh shumë gjëra. Përpiqu të mos mbiztërohesh nga emocionet, shumë herë duhet të tejkalosh veten tënde për të arritur qëllimet e tua.

Molla nr.6

Suksesi të udhëheq gjithmonë, por shumë herë penalizohesh prej përtacërisë tënde. Shumë herë duhet të evitosh së bëri atë që dëshiron, dhe të bësh atë që duhet.

Molla nr.7

Durimi është fjala e duhur. Durim për të ardhmen dhe do t ëarrish të pamundurën. Duhet të presësh momentin e duhur për të reaguar.

Molla nr.8

Mos u përqëndro vetëm tek vetja por edhe tek të tjerët. Për të arritur rezultatin disa herë duhet ti marrim gjërat siç na vijnë.

Molla nr.9

Jeni të sigurtë që dëshirat do ju realizohen. Ki besim në vetvete dhe do të shohësh që ia ka vlejtur pritja.

Molla nr.10

Shumë herë synojmë të duash gjithçka dhe shumë shpejt, pork jo nuk është gjithmonë e mundur. Disa herë edhe fitoret e vogla janë ato të duhurat.

Molla nr.11

E ke pyetur veten përse dëshirat nuk të realizohen? Ndoshta nuk ëhstë momenti I duhur, ose duhet të presësh akoma. Por mos u demoralize sepse fitoret janë pas kthesës.

Molla nr.12

Ëndrrat e tua, pritshmëritë e tua do të bëhen shumë shpejt realitet. Nuk është e thënë të prini kaq shumë.