“Zemra e Mesdheut”, pika turistike më e vizituar në vend

43

“Mediterranean Heart” ose e njohur ndryshe si “Zemra e Mesdheut”, përherë një ndalesë e detyruar në Himarën turistike, një investim i qeverisë shqiptare që i dha imazhin e dëshiruar nga të gjithë, pikës ndoshta më të lartë dhe më të bukur në Mesdhe në shumë këndvështrime.

E cilësuar si një pikat më të bukura dhe më të veçanta në të gjithë Mesdheun që në momentin kur arkitektët e përfunduan dizenjimin e saj.

“Mediterranean Heart” një kryevepër e turizmit shqiptar, mbetet gjithmonë një nga pikat turistike padyshim më të vizituara në Shqipëri, natyrisht më e bukura në Mesdhe.