Zbuloni sekretin që fshihet pas emrit tuaj!

375

Emri është një gjë e rëndësishme dhe identifikues për çdo kënd, po a e dini se shkronja e parë e emrit do të thotë shumë për një person. Në bazë të germës që fillon emir jot ti mund të zbulosh disa karakteristika shumë të veçanta për veten, të cilat nuk i ke ditur më parë. Pak më poshtë keni të renditura të gjitha germat e alfabetit, gjeni shkronjën tuaj dhe zbuloni çdo të fshehtë.

Nëse të fillon emri me A: Ju jeni gjithnjë duke vepruar… Ju nuk ndaleni derisa të merrni atë që dëshironi. Ju jeni më të pasionuar dhe aventureskë se sa dukeni dhe ju keni shumë po shumë energji për të dhënë.

Nëse të fillon emri me B: Ju i dashuroni të gjitha gjërat e bukura, por veçanërisht dhuratat e bukura. Ju e barazoni dhënien e dhuratave me dashurinë dhe vlerësimin. Ju keni gjithashtu një anë tuajën sentimentale, gjë që e bën të vështirë për ju që të largoni veprat e artit të fëmijëve tuaj.

Nëse të fillon emri me C: Jeni krijues dhe kuriozë, me një dashuri për mësimin e gjërave të reja. Ju gjithashtu keni një dhuratë të rrallë, vetëkontrollin, gjë që e bën më të lehtë për ju të bëni sakrifica kur ju duhet, siç është psh të heqësh dorë nga ëmbëlsirat për të humbur peshë.

Nëse të fillon emri me D: Jeni diferencues dhe të vendosur, duke preferuar rrugën e ngadaltë të suksesit. Ju preferoni një punë të qëndrueshme për të pasur skema të shpejta të pasurimit. Por nga ana tjetër, ju vdisni për ide të reja dhe njerëz të rinj rreth jush.

Nëse të fillon emri me E: Ju jeni një folës i shkëlqyer! Ju doni të ndani idetë tuaja dhe madje do të merrni anën tjetër të një argumenti thjesht për të nxitur një debat të zjarrtë.

Nëse të fillon emri me F: Ju jeni shumë miqësorë dhe gjithmonë keni gjithnjë një buzëqeshje në fytyrën tuaj. Për ju, jeta është më shumë kënaqësi me njerëzit e tjerë sesa të qenit vetëm. Ju keni shumë të ngjarë të luani role udhëheqëse për tubime grupore.

Nëse të fillon emri me G: Ju jeni një punëdhënës të vështirë, nazeli dhe perfeksionistë. Është e vështirë për ju që të liroheni dhe të argëtoheni para se puna të kryhet. Të tjerët kërkojnë nga ju që të kuptojnë se si ta bëjnë jetën e tyre më të efektshme.

Nëse të fillon emri me H: Sa më lart të jetë më mirë është për ju kur bëhet fjalë për të menduar për arritjen e qëllimeve. Por ju keni një yll me fat që varet mbi ju, kështu që ju keni prirje që të merrni atë që për të cilën jeni përpjekur.

Nëse të fillon emri me I: Ju pëlqen ta trajtoni mirë veten, sidomos pas një pune të bërë mirë. Ju doni të ndiheni të dashur, të vlerësuar dhe të rregulluar mirë. Ju pëlqen gjithashtu të mësoni nga partneri juaj.

Nëse të fillon emri me J: Ju jeni të bekuar me energji fizike. Ju gjithashtu keni një ndjenjë të fortë të drejtësisë dhe të paanësisë. Në zemër, ju jeni një bredharak dhe keni nevojë të dilni jashtë për terezinë tuaj shumë shpesh, edhe nëse kjo do të thotë vetëm për të bërë një shëtitje në pyll.

Nëse të fillon emri me K: Ju keni vullnet të fortë dhe vlerësoni privatësinë tuaj. Të tjerët ju perceptojnë si dikush që nuk preket lehtësisht nga stresi. Kështu që ju keni më shumë gjasa të përzgjidheni për pozita drejtuese.

Nëse të fillon emri me L: Romanca është shumë e rëndësishme për ju. Në fakt, disa mund të thonë se jeni të lindur për të qenë gjithnjë në dashuri. Ju doni të hani e të pini mirë si dhe doni që partneri juaj të jetë intelektualisht stimulues për ju.

Nëse të fillon emri me M: Ti kënaqesh me të tjerët, pasi i bën ata të ndihen të veçantë. Ju jeni gjithashtu një kampion në bërjen e shumë detyrave njëherësh dhe duket sikur gjithmonë po bëni të paktën tre gjëra në të njëjtën kohë.

Nëse të fillon emri me N: Ju nuk jeni ata që dukeni nga ana e jashtme. Ju dukeni të thjeshtë, pa pretendime dhe të turpshëm, por ata që ju njohin e dinë se ju keni një mendje të thellë, mendje analitike. Ju pëlqen gjërat të jenë vetëm ashtu si duhet dhe gjithmonë siguroheni që veshjet dhe stili juaj të jenë të përsosur.

Nëse të fillon emri me O: Familja është gjithçka për ju. Ju i merrni të gjithë që t’ju tregojnë sekretet e tyre më të thella dhe të dashurit tuaj e dinë se ju do të bëni gjithçka për të ndihmuar një anëtar të familjes në nevojë.

Nëse të fillon emri me P: Ju përpiqeni për harmoni me çdo kusht. Ju jeni ndërmjetësi i familjes, negociatori i zyrës, paqeruajtësi mes miqve.

Nëse të fillon emri me Q: Ju keni nevojë për një aktivitet të vazhdueshëm. Energjia juaj tërheq njerëzit, edhe pse ata mund ta kenë të vështirë të qëndrojnë me ju! Ju gjithashtu pëlqeni të shoqëroheni me njerëz nga kultura të tjera pasi ju mund të mësoni aq shumë prej tyre.

Nëse të fillon emri me R: Ju jeni një person i orientuar drejt veprimeve, i cili përdor logjikën dhe arsyet për të marrë atë që dëshiron. Ju jeni një ndërmjetës të madh, sepse ju mund të shihni të gjitha anët e argumentit nga pikëpamja intelektuale.

Nëse të fillon emri me S: Për ju, vjen biznesi përpara kënaqësisë. Por ju jeni gjithashtu romantikë idealistë. Pasi të zotoheni në një lidhje, ju ngjiteni si zam.

Nëse të fillon emri me T: Juve ju duhet t’i shihni gjërat para se të besoni në to. Ju keni një mendje hetuese. Ju preferoni role tradicionale në martesë, me djalin që drejton.

Nëse të fillon emri me U: Çdo gjë duhet të jetë më e fundit për ju. Ju keni një zemër të madhe dhe jeni bujarë, pasi i jepni të gjitha për familjen dhe miqtë tuaj. Bërja e sakrificave për ata që i doni ju bën të lumtur.

Nëse të fillon emri me V: Ju jeni persona të shkathët me shije të ndryshme. Ju jeni origjinalë dhe keni nevojë për liri dhe hapësirë. Ju tërhiqeni nga tipa të çuditshëm dhe i përgjigjeni rrezikut, drithërimave dhe pasigurisë. Ju gjithashtu pëlqeni vullnetarizmin pasi mendja juaj nuk rri dot pa menduar për komunitetin.

Nëse të fillon emri me Ë: Ju jeni kokëfortë dhe me vullnet, gjë që ju ndihmon të keni sukses në çdo gjë që bëni. Për shembull, nëse doni të organizoni një festë të paharrueshme, do të qëndroni deri vonë në kërkim të recetave ideale për të mahnitur të ftuarit tuaj.

Nëse të fillon emri me X: Juve ju duhet ekzaltim! Juve ju pëlqen pothuajse çdo gjë e re… njerëzit, vendet, rrobat. Ju mërziteni lehtësisht, por impulsiviteti juaj ju bën të lezetshëm për ata që ju kanë përreth.

Nëse të fillon emri me Y: Ju pëlqen të jeni ata që i merrni të gjitha vendimet. Ka shumë të ngjarë që jeni të martuar me dikë që është i lumtur t’ju japë mbizotërimin për të krijuar jetën e mrekullueshme që ju keni ëndërruar për familjen tuaj.

Nëse të fillon emri me Z: Ju e jetoni jetën me një gjallëri që i bën të tjerët ziliqarë. Ju gjithashtu keni një aftësi për të qenë në vendin e duhur, në kohën e duhur, që mund të jetë arsyeja pse kaq shumë mundësi të mëdha duket se bien në prehërin tuaj.