Zbulo pas cilit mashkull VIP ishin fiksuar të gjithë në vitin kur linde ti

24

Të gjithë e kemi një aktor të preferuar, një mashkull që sa herë që e shohim në televizion, e ulim poshtë telekomandën. Por nuk jeni të vetmit që ndiheni kështu. Vit pas viti që kur keni lindur ju, dhe para, ka pasur filma të mëdhenj dhe bashkë me ta edhe disa aktorë meshkuj shumë të njohur.
Ne po ju sjellim sot një listë me meshkujt VIP që i kanë çmendur femrat ndër vite.

1980 Richard Gere
1981 Harrison Ford
1982 Sean Penn
1983 Denzel Washington
1984 Prince
1985 Emilio Estevez
1986 Tom Cruise
1987 George Michael
1988 Eddie Murphy
1889 David Hasselhoff
1990 Johnny Depp
1991 Brad Pitt
1992 Andrew Shue
1993 John Stamos
1994 Jonathon Taylor Thomas
1995 Paul Rudd
1996 Will Smith
1997 Leonardo DiCaprio
1998 Taye Diggs
1999 Ryan Phillippe
2000 Ashton Kutcher