Whatsapp sjell risinë e radhës:”Mesazhet do të fshihen automatikisht pas 7 ditëve nga dërgimi i tyre”

31
London, UK - July 19, 2018: The buttons of Whatsapp, Messenger, Telegram, Pinterest Twitter, Facetime and other chat apps on the screen of an iPhone.

WhatsApp do t’u japë mundësinë përdoruesve të tij të fshijnë automatikisht mesazhet e dërguara.

Çdo pajisje celulare mjaton të bëjë përditësimin që prej ditës së sotme dhe kështu do të lejohet që mesazhet të fshihen automatikisht pas 7 ditësh nga momenti që janë dërguar.

“Ne po fillojmë me 7 ditë, sepse mendojmë se ofron qetësi shpirtërore të dish që bisedat nuk janë të përhershme, ndërkohë që njëkohësisht jemi edhe praktikë, pasi ti nuk harron se çfarë ke shkruar, ose për çfarë po bisedonit. Lista e blerjeve ose adresa e një dyqani do të jenë aty për disa ditë, aq sa ju do të keni nevojë dhe më pas do të zhduken”, u shpreh një zëdhënës i WhatsApp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here