Washington, rrëzohet shkalla e avionit, gjashtë të plagosur

17

Së paku gjashtë njerëz kanë pësuar lëndime pasi një shkallë që hipën në avion u rrëzua pjesërisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Baltimore-Washington.

Gjendja e të plagosurve nuk dihet ende, por dëmtimet e tyre besohet të jenë jo-kërcënuese për jetën. Burime nga aeroporti kanë thënë se incidenti erdhi për shkak të “dështimit të pajisjeve të pjesshme” në Portën E-10, dhe konfirmoi se të plagosurit u transferuan në spitalet lokale.

Sipas njoftimeve, incidenti ndodhi pikërisht pasi pasagjerët e Southwest Airlines kishin dalë nga një avion pas mbërritjes nga Punta Cana. Asnjë informacion tjetër nuk është ofruar nga autoritetet e aeroportit.