Vrau të ëmën dhe i vuri kokën në derën e shtëpisë, Olsi Çekiçi flet në gjykatë:”Më kishte bërë magji”

82

“Më kishte bërë magji!” Këto janë fjalët e Olsi Çekiçit para Gjykatës së Pogradecit.

Më tej Gjykata caktoi si masë sigurie “arrest me burg” dhe sërish 44 vjeçari që vrau të ëmën nuk shfaqi asnjë shenjë pendese.

Teksa policia kishte shkuar në vendin e ngjarjes duke gjetur skenën e horrorit, ai mësohet ti ketë thënë:

“Mos u afroni se gjaku është me magji”.

Olsi Çekiçi vuan nga probleme të shëndetit mendor dhe ka qenë i dënuar në Itali për drogë dhe vjedhje.