Ballina Kronikë Vrasja e Devi Kasmit, Eftimius Eftimiu mohon akuzat

Vrasja e Devi Kasmit, Eftimius Eftimiu mohon akuzat

Gjykata për Krime të Rënda ka dëgjuar pretendimet e grekut Eftimius Eftimiu, në lidhje me vrasjen e Devi Kasmit, ku mohoi përfshirjen në ngjarje.

Eftimiu tha se në Shqipëri kishte ardhur për gjueti, pasi ai dhe miku i tij janë të apasionuar pas gjuetisë.

Më tej, speciali grek, i dyshuar si personi që vrau Kasmin, pati ankesa për mënyrën se si transportohet nga paraburgimi në gjykatë, ndërsa tha se ndihej i pasigurt për jetën.

Gjatë seancës , dhanë dëshminë edhe dy persona, të cilët kanë qenë dëshmitarë okularë të vrasjes.