Ballina Aktualitet Voltana Ademi: Nëse s’kanë ku të rrinë, qytetarët e Tiranës e Durrësit...

Voltana Ademi: Nëse s’kanë ku të rrinë, qytetarët e Tiranës e Durrësit i presim në Shkodër

Kryetarja në detyrë e bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi shpreh solidaritetin me qytetarët e prekur nga tërmeti. “Bashkia e Shkodrës po ndjek me vëmendjen e duhur situatën e krijuar nga termetet e njëpasnjëshme në zonën e Tiranës dhe të Durrësit. Shprehim solidaritetin me të gjithë qytetarët, të cilët sot kanë nevojë më shumë se asnjëherë të ndjehen të rrethuar me mbështetje të gjithanshme.

Bashkia e Shkodrës vë në dispozicion të familjeve që nuk kanë mundësi të banojnë në shtëpitë e tyre për shkak të dëmtimit apo të panikut, kapacitetet e saj akomoduese dhe transportuese nga Tirana e Durrësi drejt Shkodrës.

Njëkohësisht, kapacitetet tona njerëzore dhe teknike të Emergjencave Civile, do të jenë në dispozicion në çdo kohë nëse do të jetë e nevojshme apo do të na kërkohet.

Në këto momente të vështira, banorët e Bashkisë Shkodër janë pranë atyre të Tiranës, Durrësit dhe më gjërë, të gatshëm për të ofruar strehim edhe në shtëpitë e tyre, nëse do të jetë e nevojshme” shkruhet në faqen e bashkisë së Shkodrës.