Vodafone Albania prezanton rrjetin Gigabit

50

Vodafone shënon një tjetër arritje të rëndësishme në industrinë e komunikimeve elektronike në Shqipëri, duke prezantuar për herë të parë në vend eksperiencën e rrjetit Gigabit, rrjeti më i shpejtë i përjetuar deri më sot në tregun tonë.

Gjatë eventit të organizuar në zyrat qëndrore të Vodafone Albania, falë rrjetit Gigabit u realizua në kohë reale një udhëtim virtual në rrugën e Arbrit, një prej projekteve infrastrukturore në ndërtim.

Drejtori i Përgjithshëm i Vodafone Albania, Achilleas Kanaris, tha se rrjeti Gigabit do të revolucionizojë tregun, përvojën e biznesit dhe klientit.

Vodafone Albania është e pranishme në tregun shqiptar që nga viti 2001, dhe deri më sot ka investuar mbi 1.4 miliard € në vend.