Ballina Kronikë Vlorë, zjarr pranë bazës së Pashalimanit

Vlorë, zjarr pranë bazës së Pashalimanit

Një zjarr masiv mësohet se ka rënë në një sipërfaqe me shkurre pranë bazës së Pashalimanit në Vlorë.

Flakët e zjarrit favorizohen nga era, ndërsa nuk rrezikohet baza Ushtarake e Pashalmanit nga flakët. Gjithashtu uk dihen ende shkaqet dhe motivet e zjarrit.

Forcat zjarrfikëse e kanë të vështirë ndërhyrjen për shkak të terrenit të thyer.