Vlorë, përmbytet porti dhe rrugët nga reshjet e shiut

37

Rreshjet intesive të shiut gjatë natës kanë krijuar probleme në disa prej rrugëve të qytetit të Vlorës, që ndodhen nën pushtetin e ujit.

Në portin e Vlorës ka patur mjaft vonesa për shkak të përmbytjeve në një pjesë të kësaj zone.
Problematik është aksi lidhës i portit mes Bulevardit dhe Transballkanikes, që është ende i kalueshëm.