Vlorë, një 14-vjeçar mbërrin i vdekur në spital

42

Një 14-vjeçar është paraqitur i vdekur mëngjesin e sotëm në spitalin rajonal të Vlorës.
Viktima është identifikuar si Patrik Petritaj.

Mbeten të paqarta shkaqet e vdekjes. Trupi i pajetë ndodhet në morgun e spitalit dhe do ti nënshtrohet ekspertizës mjeko-ligjore.