Ballina Kronikë Vlorë, bie pema, zë makinën poshtë

Vlorë, bie pema, zë makinën poshtë

Në Pyllin e Sodës në Vlorë një pemë është rrëzuar sipër një makine. Shoferi i mjetit ka shpëtuar pa lëndime, ndërsa mjeti është dëmtuar pjesërisht.

Në vendngjarje kanë shkuar menjëherë policia dhe forcat zjarrëfikëse.  Puna vijon për të larguar pemën, e cila ka bllokuar qarkullimin në qytetin bregdetar.