“Vip Observator Social”: Instagram kryeson ndaj Facebook dhe Twitter

20

Sipas të dhënave të fundit nga Vip Observator Social, Instagram kryeson ndaj Facebook e Twitter, pasi është rrjeti social ku njerëzit preferojnë të ndjekin jetën private dhe profesionale të të famshmëve në botë.

“Për vitin 2018 Instagram e tejkalon Facebook-un mesatarisht të ndjekësve të 100 profileve të para të ndjekura më shumë,” – zbulon Stefano Chiarazzo, nga Observatori Vip Social.

Sipas rezultateve u bë me dije fakti se 1.7 milionë Instagram kundër 1.6 milionë Facebook, pothuajse dy herë më shumë se Twitter në 880,000.