Vidhet gjatë natës Kisha Ortodokse në lagjen 3 në Durrës

36

Është vjedhur gjatë natës Kisha Ortodokse në Durrës. Ngjarja ka ndodhur në lagjen numër 3 të qytetit bregdetar.

Persona të paidentifikuar kanë marrë paratë në arkën e besimtarëve. Nuk dihet sesa persona kanë kryer vjedhjen dhe as sa është shuma e grabitur.

Nuk dihet ende shuma e saktë.