VIDEO/Japonia “shpik” tualetet transparente, ja çfarë ndodh, kur futesh në to

83

Japonia njihet për projektet “e çmendura” dhe një ndër inovacionet e radhës është tualeti transparent.

Tualete me xhama transparentë janë vendosur në parqet e Tokios, megjithatë nuk ka nevojë për panik.

Sapo një qytetar futet brenda në tualetin e vogël pjesa që ishte e dukshme, bëhet totalisht e padukshme.

Këto tualete janë totalisht unike dhe kanë surpizuar shumë njerëz!