Venezuelë, Juan Guaido udhëton me një astrolog

37

Presidenti i Venezuelës , Juan Guaido udhëton me një astrolog ndërkohë që kërkon të kërkojë mbështetës për të hedhur poshtë presidentin Nikolas Maduro. Në një pjesë të një shkrimi  në Nju Jorker, i shkruar nga gazetari Jon Lee Anderson tregohen detajet e takimit që kishte me një burrë të quajtur David, i cili e përshkruante veten si ‘astrologu i presidentit’. Madje edhe se Andersonit iu siguru një akses special  gjatë kohës që shoqëronte në tur presidentin e Venezuelës, shkruan Rt.com.

Gjatë këtij interaktiviteti, David përshkruajti ndjekësit e Maduros dhe grupet e ushtrisë si ‘rimëshërimi i të keqes’ dhe ‘përfaqësuesi i djallit në tokë’.  Ai gjithashtu pretendon se këshilltari i Maduros  është mjeshtër i Santeria ‘arteve të errëta’.