Vendosni gjysmë limoni pranë shtratit gjatë natës! Mësoni efektet pozitive!

185

Ju e dini që limoni është mjaft i dobishëm për ne, për shkak të nivelit të lartë të vitaminës C. Ne e shtojmë këtë frut në çaj, e përdorim atë në gatime dhe sidomos kur jemi me grip. Megjithatë, këto nuk janë të gjitha vetitë e pabesueshme të limonave.

Disa përfitime të tjera të limonit janë ato në dhomën e gjumit. Nëse vendosim një gjysmë kokërr limoni në komodinën pranë shtratit. Çfarë ju ndodh? Mësojeni tani!

1- Do të ndiheni të relaksuar

2- Përqendrimi dhe vëmendja do të përmirësohet

3- Gjendja juaj emocionale do përmirësohet

4- Ajri do të pastrohet nga mikrobet

5- Nuk ka më presion shumë të lartë të gjakut

6- Insektet nuk do t’ju shqetësojnë më

Mjaftojnë apo jo? Natë të qetë!

Class.