Vendoset data, ja kur është protesta e ardhshme e opozitës

0
1

Protesta e ardhshme kombëtare e opozitës do të jetë më 21 Qershor ora 20.00. Ky është lajmi që vjen nga selia e PD-së ku janë mbledhur strukturat më të larta dhe është diskutuar për aksionin opozitar.

Siç vihet re, opozita e  ka zhvendosur orën e protestës me 60 minuta, duke e bërë nga ora 19:00 në 20:00.