“Velvet, dantella, pupla dhe shkëlqim”: Fustanet e mbrëmjes për 2019 janë mahnitës

0
8

Një vështrim në propozimet e shikuara në catëalk për t’u frymëzuar në festimet e mbrëmjes së Krishtlindjeve dhe Vitin e Ri.

Periudha e festave është një paralajmërim i takimeve dhe rasteve për të kaluar jashtë shtëpisë, për kënaqësinë e takimit me njerëzit e dashur dhe për shkëmbimin ritual të dëshirave dhe dhuratave. Kjo zakonisht është ngjarje në mbrëmje, kështu që kodi i veshjes është ai i mbrëmjes elegante, në ngjyrë të zezë.

Le të shohim disa propozime mes atyre më mahnitëse e më të rëndësishme të Maison, që të inspiroheni…

Le të fillojmë me një simbol të hijeshisë së lindur, veshjen e gjatë.

Një kadife mbetet gjithnjë në mesin e nevojave, me një performancë super elegante. Gjithmonë në mode mbetet dantella: e sofistikuar, luksoze, intriguese.

Zgjedhje shumë e rafinuar mbetet gjithnjë edhe kostumi, xhaketë dhe pantallona, ​​të pasuruar për mbrëmje me përfundime më të çmuara, të tilla si xhaketa në mëndafsh,saten dhe xhevahir. Për një stil të sofistikuar, por, në të njëjtën kohë, lineare dhe të pastër.

Lartësi më të shkurtra propozohen gjatë mbrëmjeve festive të 2019, në vend të kësaj, një veshje kokteili sugjerohet këtë fundvit. Unlined ose me një sup jashtë, ato janë propozuar në një numër të variacioneve, favorizuar nga tendencat e këtij viti: pendët dhe sequins. Në argjend ose ar, këta veshje mini apo midi duken si veshje neutrale, duke u përshtatur më së miri me të gjitha ngjyrat. Moda ofron kombinimin me çizme cuissard (ato që vijnë mbi gju) ose këpucë decollété.

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling

Velvet, lace, feathers and sparkling flares: the evening dress is sparkling