Vanessa Ponce de Leon kurorëzohet në Miss World 2018

39

Vanessa Ponce de Leon është mbretëresha e parë meksikane që ka fituar titullin.

Miss Meksika, Vanessa Ponce de Leon, 26 vjeçe, kurorëzohet pasi fiton titullin e Miss World 2018 në Sanya, Hainan Island, Kinë.
Vanessa Ponce de Leon, u kurorëzua si Miss World 2018 nga mbretëresha që po largohet, Manushi Chhillar. Ajo është mbretëresha e parë meksikane që ka fituar titullin.

“Unë nuk mund ta besoj këtë, dhe unë mendoj se të gjitha vajzat e meritonin, jam krenare t’i përfaqësoj të gjitha ato, unë do të bëj aq sa mundem në kohën që kam, faleminderit shumë, të gjithë”, – u shpreh Vanessa.

26-vjeçarja buzëqeshi me sy të lagur ndërsa i palosë duart në mirënjohje për të treguar përshëndetjen tradicionale indiane ‘Namaste’ kur Manushi i vendosi kurorën e përpunuar në kokën e saj.

Vanessa është aktualisht në bordin e drejtorëve të një qendre rehabilitimi për vajzat dhe vullnetarët për ‘Migrantes en el Camino’. Ajo është një drejtuese e Institutit Kombëtar të Rinisë, si dhe punon si modele dhe prezantuese.