Vajza e këngëtares Orgesa Zaimi, ”Kushtetuta e parë” e shtëpisë

78

Është vetëm 6-vjeçe por e aftë për të shkruar rregullat e shtëpisë, të cilat më këmbënguljen e një vajze të moshës saj, duhen zbatuar.

Bora, vajza e këngëtares Orgesa Zaimi ka shkruar disa rregulla për familjen e saj, në mënyrë që nëse rastësisht mami dhe babi i harrojnë, kanë ku i lexojnë.

Përmes një fotoje ë Instastory, mami Orgesa na njeh me rregullat e Borës dhe e konsideron atë si “Kushtetuta e parë”.