Ushtronin aktivitet të paligjshëm të lojërave të fatit, dy të proceduar në Tiranë

24

Dy persona janë proceduar penalisht në Tiranë me akuzën se ushtronin aktivitet të paligjshme.

Në lokalin në administrim të 51-vjeçarit P.P., dhe të regjistruar në emër të shtetasit 31-vjeçarit M. P, shtetasi P. P ushtronte  aktivitetin e paligjshëm të lojërave të fatit.

Gjatë kontrollit në lokal u gjetën 4 tableta që shërbenin për të ushtruar veprimtari të lojërave të fatit të cilat u sekuestruan në cilësinë e provës materiale.

“P. P., dhe M.P., të dy banues në Tiranë, u proceduan penalisht 2 shtetas për veprën penale ‘Vënia në dispozicion e lokaleve për lojëra të palejuara’ dhe ‘Organizimi i lotarive të palejuara’,”-raporton policia.

Policia e Shtetit fton qytetarët që të denoncojnë në numrin 112 ose përmes aplikacionit “Komisariati Dixhital”, çdo veprimtari të këtillë të kundraligjshme.