Ushqimet që nuk duhet t’i konsumojmë në vaktin e drekës

51

Brumërat dhe ëmbëlsirat janë padiskutim ushqimet që ne nuk do t’i refuzonim kurrë, por duhet bërë për aq kohë sa ndikojnë negativisht në shëndetin tonë.

Edhe nëse ndodh të tundoheni, këshillohet t’i konsumojmë në sasi minimale.

Misioni jonë është të hamë diçka të lehtë, të shpejtë dhe ushqyese që do të na japë energjinë e nevojshme.

Këta janë ushqimet që nuk duhen ngrënë në drekë:

1-Makaronat

2-Hamburgeri dhe patatet e skuqura

3-Një sanduiç i përgatitur nga dyqanet e fast food-eve

4-Ëmbëlsira të rënda

Një sanduiç apo hamburger shoqëruar me patate të skuqura është “mëkati” më i madh i një vakti. Mund ti zëvendësoni ato, me ushqime të shëndetshme dhe bio si sallatat dhe supërat me perime.