Ushqimet që luajnë rolin e alarmit për trurin tuaj

24

Përveç kafes, ka një mënyrë tjetër për të luftuar lodhjen dhe të marrësh energji për gjithë ditën, përmes ushqimeve.

Të zgjohesh në mëngjes është një sfidë më vete, derisa pi kafen e parë të ditës.

Dihet botërisht gjithashtu që të shmangësh një vakt të shkakton lodhje në fund të ditës. Duke ngrënë në mënyrë të rregullt mbani të balancuar nivelin e sheqerit në gjak dhe nivelin e energjisë të lartë, shkruan “iconestyle.al”.

Lambert sugjeron disa ushqime për mëngjes: mollën, vezët, arrat, çokollatën e zezë, uji, spinaqin , mishin i kuq, dhe prodhimet e freskëta të sezonit.