Trendi i xhinseve në vitin 2019

155

Dhe pse të bukura dhe pothuajse gjithnjë në trend, xhinset e ngushta pas trupit nuk janë edhe aq të rehatshme! Sigurisht që dukemi bukur dhe ekspozojmë linjat e trupit, por nga ana tjetër nuk ndihemi rehat. Ndoshta për këtë arsye, me kalimin e viteve bota e modës i ka kthyer shpinën!

Sensacioni i rradhës janë xhinset më të lirshme, që do të rikthehen fuqishëm përgjatë vitit 2019. Ky lloj xhinsi ‘vintage’ është kthyer në të preferuarin e vajzave anembanë, pasi jo vetëm që ndihen rehat por duken edhe shumë bukur.

Xhinset në masë më të madhe, janë perfekte për t’u kombinuar me pallton prej arushi.

Zgjidhni një palë xhinse që nuk e prekin kyçin e këmbës! Mund t’i vishni me një palë sandale të tilla, me printe leopardi.

Xhinset e bardha janë të duhurat edhe në periudhën e dimrit, nëse kombinohet me çizme dhe pallton e duhur.

Nuk gaboni asnjëherë nëse vishni një xhaketë, bluze të bardhë dhe çizme, me një palë xhinse të tilla.