Trendi i ri i syzeve në 2019

76

Syzet e imëta, të vogla e me pak xham, për disa muaj me radhë kanë bërë namin në radhët e fashionistave që kur Rihanna dhe Kendall Jenner filluan t’i vinin përditë. Megjithatë duket se pas kaq shumë kohëve dhe këtij trendi të frymëzuar nga Matrix po i vjen fundi. Por kush do të jetë modeli i ri që do të bëjë namin tani?

Duket se modelet e reja do të jenë syzet e mëdha që mbulojnë komplet pjesën e syve, me formë katrore apo rrethore.

Ikonat e modës si Jennifer Lopez apo Victoria Beckham kanë filluar t’i venë të parat këto modele që do të jenë trendi i vitit 2019.

Saint Laurent

Versace

Glance Rimless

Celine

Ray Ban

Quay Australia

Balmain