Trendi i palltove dhe trikove që nuk duhet të mungojë këtë vjeshtë-dimër

65

Dimri i gjatë dhe me temperatura të ftohta gjithnjë ka nevojë për veshjen kyçe te tij.

Pjesa e domosdoshme e sezonit të ftohtë është ajo çfarë ne veshim sipër rrobave. Me ngjyrë ose të thjeshtë, zgjedhja e rëndësishme dhe ideale për të mbrojtur veten nga klima e ashpër dhe për të përballuar dimrin pa frikë është pallto, propozimi i prirjes për këtë sezon vjeshtor-dimër 2018. Interpretuar në stilin e rrugës dhe frymëzuar nga catwalks sjellim një që mund të na udhëheqë në blerjet e ardhshme.

Triko e gjatë e thurur

E përsosur për fillimin e vjeshtës dhe fundin e saj, është një zgjedhje klasike që gjithmonë duhet mbajtur në dollap.

Ngjyra e guximshme

Pa frikë nga guximi, veshja në shumicën e toneve të vitaminave është sigurisht për shumë njerëz, por jo për të gjithë. Nëse përqendrohesh në ngjyra më të buta, të tilla si pylli i gjelbër, prerja që thekson silueta bën dallimin.

 

Pallto lëkure

Gjithmonë zgjedhja e lëkurës së zezë bëhet super femërore në një pallto maxi që përputhet më së miri me syze rigoroze të mëdha dhe të errëta.

 

 

Ashtu si një fustan veshje

E butë dhe e ylbertë, veshja e mëndafshit me të brendshme femrash gjithashtu harron gjurmët dhe madhësitë me të vërtetë të tepërt.

 

 

 

 

E pastrukturuar

Pallto e butë pa mbyllje, ose laces është e përkryer për ditët e para të ftohta, kur moti mund të ndryshojë gjatë ditës. Ngjyrat bezhë dhe jeshile janë ende duke fituar, për t’u kombinuar lehtësisht me veshjet joformale, si dhe me veshjet me qëndisje të çmuara.