Ballina Stil / Modë Trendet e martesave për vitin 2019

Trendet e martesave për vitin 2019

Praktikisht martesa është planifikimi i festës më të madhe në jetë, kështu që çdo këshillë mirëpritet kur bëhet fjalë për ditën e shënuar që çdokush e ëndërron!

“Pinterest” ka dhënë kontributin madhështor sa i përket këshillave dhe detajeve të vogla për ditën në fjalë.

Duke filluar nga dekori e deri tek ushqimi, për 2019 këto janë gjashtë trendet e dasmave që duhet t’i përqafojmë! Kësisoj pak a shumë bëhet fjalë për dasmat me traditën shtëpiake!

Dasma në oborrin e shtëpisë me një atmosferë disi bohemiane

Dekori me ëmbëlsira “donuts”

Fustanet e nusërisë ngjyrë ari

Tymuese me ngjyra

Shkrimi tip neon

Kompozimet e luleve ujëvarë