Trendet e arredimit në 2019-ën

43

Dekori i shtëpisë dhe ndryshimet e tij mbeten gjithnjë një mundësi e re për të lënë pas gjërat që nuk janë të duhura, të vjetrën dhe të përqafojmë të renë.

Për personat që e dashurojnë dekorin e shtëpisë e që po kërkojnë një burim frymëzimi për ridekorimin e shtëpisë këtë vit të ri që po vjen, ne ju japim disa ide që do të jenë më në trend për vitin 2019 e që mund të frymëzoheni!

Duke qenë se kuzhinat janë zakonisht shumë të thjeshta këtë vit po kalohet drejt modeleve më të guximshme që dallojnë.

Mobilje akrilike pasi i japin ambjentit një pamje më të strukturuar

Letrat murale me motive lulesh

Mobiljet me materiale metalike

Dhoma gjumi me dekor minimalist

Aksesorë dhe mobilje tunxhi

Aksesorë të shumtë me tone të forta ngjyrash

Theksimi i aksesorëve metalikë

Theksimi i aksesorëve metalikë

Aksesorë të punuar me dorë