Tre trendet që duhet të dinë nuset e 2019

46

“Pinterest” prezantoi një përmbledhje të fotografive të ruajtura më shumë nga njerëzit për tematikën e dasmave të ardhshme.

Ndërsa imazhet më të pëlqyera përfshinin ato për arredimin e vendit, të tavolinës apo zgjedhjen e tortës.

Por ajo që kishte tërhequr më shumë vëmendjen përfshinte edhe aksesorët apo fustanin e bardhë.

Ja tre nga trendet më të mëdha të stilit për fustanin e nuses pas të cilave janë fiksuar të gjithë në 2018-n dhe do të vazhdojnë edhe në 2019-n.

Dantellë

Shpatullat jashtë

Vathët e veçantë