Tre mënyra si të kombinoni atletet më në trend të sezonit

32

Çdo vajzë me stil e di se një palë atlete janë mënyra më e thjeshtë për ta bërë çdo paraqitje të duket më komode dhe “casual”.

Atletet me platformë vazhdojnë të jenë më në trend, ndërkohë që ju bëjnë të ndiheni rehat dhe t’i jepni më shumë stil paraqitjes suaj.

Këto janë tre mënyrat më “chic” për t’i stiluar ato.

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01ndy1ltu4ntq1mtkwn2zimwy

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01ndy1ltu4ntq1mtg5zgyymde

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01ndy1ltu4ntq1mmfhy2i1mtm