“Tradhëton” Tiranën, sportisti i bashkohet skuadrës së Partizanit, tundohet nga shuma e ofruar

267

Ferhan Hasani, lojëtar i skuadrës së Tiranës ka pranuar ofertën e Partizanit duke nënshkruar me ta një kontratë 18 mujore.

Sipas “Inforsport.mk”, futbollisti i Tiranës pati një takim me drejtorin e Partizanit, Olsi Ramën dhe gjatë tij kanë gjetur një akord.

Shifrat për lojëtarin kanë qenë mjaft të larta.

Diskutohet që për të janë ofruar mbi 10 mijë euro pagë në muaj.

Marrja e këtij lojëtari, i cili kishte edhe oferta të tjera krahas Partizanit, konsiderohet një lëvizje tepër pozitive për skuadrën.