Tiranë, zhduken dy vajza 13-vjeçare

33

Dy vajza të mitura kanë humbur prej ditës së djeshme në Tiranë.

Kanë qenë familjarët ata të cilët të shqetësuar kanë denoncuar në Policinë e Tiranës, zhdukjen e vajzave 13-vjeçare prej pasdites së djeshme.

Sakaq, policia ka shpallur në kërkim dy vajzat dhe ka nisur menjëherë kërkimet intensive.