Tiranë, studentët shkruajnë me miell para kryeministrisë : Jo dialog

29

Studentët vijojnë rezistencën. Fillimisht bllokuan për disa minuta disa nga kryqëzimet kryesore ndërkohë që më pas janë vendosur para kryeministrisë ku po vijojnë protestën.

Ndërkohë Rama po mban një takim me studentë dhe rektorë tek Universiteti Bujqësor.

Studentët shkruajnë me miell para Kryeministrisë: Jo dialog.