Tiranë, Studentët e Mjekësisë sërish në protestë, por sot vishen ndryshe

21

Studentët e Universitetit të Mjekësisë janë bërë sërish sot pjesë e protestës masive para godinës së Ministrisë së Arsimit.

Ndryshe nga studentët e tjerë, ata sot bien në sy për shkak se në shenjë proteste dhe revolte ata kanë marshuar veshur me bluzën e bardhë të mjekut.

Në foto duket qartë se studentët po marshojnë drejt godinës së ministrisë, për t’iu bashkuar pjesës tjetër të të rinjve që sot janë me mijëra.