Ballina Aktualitet Tiranë, studentët bllokojnë 21 dhjetorin dhe piramidën

Tiranë, studentët bllokojnë 21 dhjetorin dhe piramidën

Studentët bllokuan sot disa kryqëzime dhe rrethrrotullime kryesore në Tiranë.

Grupi tjetër i studentëve janë vendosur para kryeministrisë me thirrjet: “Ulni tarifat, plotësoni kërkesat! Nuk ka dialog”.