Tiranë, Soreca: Ftesa për një mjedis politik më konstruktiv, të dëgjohet

28

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca ka reaguar rreth situatës politike në vendin tonë. Përmes një postimi në rrjetin social ‘TWitter’, Soreca shkruan se është e rëndësishme vendosja e një mjedisi politik konstruktiv.

Soreca

“ Shpresoj që të gjithë qytetarët e Shqipërisë, që ftesa jonë për të rivendosur një mjedis politik më konstruktiv, të mos mbetet i padëgjuar. Ky është një mision i përbashkët kombëtar “. @DanielssonEU përfundon një vizitë shumë intensive dhe konstruktive një-ditore në #Tirana ,” – shkruan Soreca, në Twitter.