Tiranë, siguria e barnave, 139 masa për shkelje administrative

26

Në funksion të rritjes së sigurisë dhe cilësisë së barnave në tregtimin e tyre, Task-Forca e ngritur nga Ministria e Shëndetësisë ka kryer kontrolle në 300 farmaci ku janë marrë 139 masa për shkelje administrative.

Ministrja e Shëndetësisë ka bërë të ditur se kontrollet i përkasin periudhës nga 13 shtator deri më 27 nëntor ndërsa s’do të ketë asnjë tolerancë për farmacitë që japin barna pa recetë, pa pullën e sigurisë apo që mbahen në kushte jo të përshtatshme.

Sipas ministrisë, siguria e qytetarëve mbetet prioritet i punës së përditshme.