Ballina Aktualitet Tiranë, shkarkohet nga detyra zëvendësministri i Bujqësisë

Tiranë, shkarkohet nga detyra zëvendësministri i Bujqësisë

Mbledhja e sotme e Këshillit të Ministrave mori vendimin për shkarkimin nga detyra të zëvendësministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ilir Halilaj.

Rikujtojmë se Ilir Halilaj ka dhënë dorëheqjen nga ky post vetëm pak kohë më parë.