Tiranë, shënohet viktima e tretë nga gripi

21

Këtë të hënë është regjistruar edhe viktima e tretë nga gripi.

Ende nuk kanë dalë rezultatet përfundimtare, por dyshohet se shkaku i vdekjes janë komplikacionet që erdhën pas gripit.

Viktima është nga Gramshi dhe humbi jetën në Sanatoriumin e Tiranës.
Në 3 ditë, në këtë spital humbën jetën edhe dy persona të tjerë, sërish nga komplikacionet e shkaktuara nga gripi.

Në Sanatorium ndodhen shumë persona të tjerë në gjendje të rëndë për shkak të gripit sezonal, e mjekët po bëjnë të pamundurëm për të shëruar rastet e rënda, që janë mbledhur aty nga i gjithë vendi.