Tiranë, Sandër Lleshaj betohet si ministër i Brendshëm

41

Pas miratimit në Kuvend të dekretit të presidentit Ilir Meta, sot Sandër Lleshaj është betuar si ministër i ri i Brendshëm.

Ceremonia e betimit u mbajt në Institucionin e Presidencës.

Pas ekzekutimit të himnit, Lleshaj u betua përpara Kushtetutës dhe më pas firmosi.