Tiranë, protesta zhvendoset në Kryesinë e Kuvendit, Basha: Na ndiqni të dorëzojmë mandatet

25

Protesta e opozitës po zhvendoset nga Parlamenti për në Kryesinë e Kuvendit, pasi kreu i PD, Lulzim Basha u bëri thirrje mbështetësve të tij që ta ndjekin atë dhe depuetetët e tjerë teksa shkojnë për të dorëzuar mandatet. Tw gjithw protestuesit duke ndjekur kreun e PD Lulzim Basha janënisur drejt Kryesisë së Kuvendit.