Ballina Aktualitet Tiranë, protesta para Kuvendit, të rinjtë e FRPD lule dhe qirinj: Funerali...

Tiranë, protesta para Kuvendit, të rinjtë e FRPD lule dhe qirinj: Funerali i qeverisë!

Të rinjtë e FRPD kanë hedhur karafila para parlamentit dhe kanë ndezur qirinjtë, në shenjë simbolike.

Të rinjtë e FRPD shprehen se karafilat dhe qirnjtë simbolizojnë fundin e kësaj qeverinë dhe po i bëjnë funeralin politik rilindjes.

250 të rinj të FRPD janë vendosur rreth e qark protestuesve para parlamentit për të mbajtur nën kontroll turmën.