Tiranë, protesta para Kuvendit, Braçe: Ruani qetësinë

30

Përmes një postimi në faqen e tij ne Facebook, Braçe apelon për qetësi, durim dhe ligj.
Më tej ai shton se se dy hapa pas që nuk do të bëjë kurrë qeveria janë demokracia, liria e vota dhe reforma në drejtësi.

“Gjithcka për;
Demokracinë, Lirinë, Votën e Qytetarëve dhe Ligjin në këtë vend!
Gjithcka për;
Drejtësinë e Re, funksionale e të barabartë për të gjithë!
Ose të barabartë
si qytetarë në të drejta e para ligjit,
Ose pabarazia do vijojë të shkatërrojë Demokracinë.
Qetësi, Durim, Ligj sot!,” – shkruan Braçe në Facebook.