Tiranë, protesta e studentëve: S’ka dialog, të plotësohen tetë pikat

23

Ndërkohë që kryeministri Edi Rama i ka ftuar për dialog nga brenda Kuvendit, studentët nga jashtë saj vazhdojnë të jenë të vendosur e plot guxim në kërkesat e tyre.

“S’ka dialog, ose këto pika bëhen ose jo. Do vendosim të përshkallëzojmë protestën. Do flasim me studentët e tjerë dhe do vendosim cfarë do të bëjmë,” -është shprehur një nga studentët.

Studentët kërkojnë nga kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi të bëhet një ligj me 8 kërkesat që kanë.