Tiranë, “përgjaket” protesta para Kuvendit

49

Banorët që preken nga projekti i zgjerimit të unazës së madhe të Tiranës kanë protestuar sot para Kuvendit, protestë që është kthyer edhe në përplasje të dhunshme me forcat e ruajtjes së rendit.

Sipas të dhënave të para, mësohet se janë lënduar gjashtë punonjës të Policisë së Shtetit, duke përfshirë edhe lëndimin në fytyrë që pësoi nëndrejtori i Policisë së Shtetit në Qarkun e Tiranls, Dhimitraq Ziu.

Në protestë me banorët e unazës së madhe kanë qenë të pranishëm edhe deputetë të Partisë Demokratike dhe të Lëvizjes Socialiste për Integrim.