Ballina Aktualitet Tiranë, PD do të thërrasë Kuvendin me 15 dhjetor

Tiranë, PD do të thërrasë Kuvendin me 15 dhjetor

Partia Demokratike pritet të thërrasë Kuvendin më 15 dhjetor.

Kuvendi do të zgjedhë Këshillin Kombëtar dhe me pas do të vijojë proceduara për zgjedhjen e Kryesisë së PD.

Burimet nga selia e PD-së bëjnë me dije se për zyrtarizimin e datës pritet firma dhe zyrtarizimi i urdhrit nga kryetari i Partisë, Lulzim Basha.