Tiranë, nis mbledhja e KLP, diskutohet kërkesa për shkarkimin e Arta Markut

39

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP) ka nisur mbledhjen e radhës për ditën e sotme.

Mësohet se në rendin e ditës është komandimi i gjashtë prokurorëve pranë KLP si dhe diskutimi për kërkesën e opozitës për shkarkimin e kryeprokurores Arta Marku.